Julekringle

Print Recipe
Julekringle
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 30 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 30 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Rør gæren ud med lunkent mælk.
  2. Tilsæt mælk, salt, sukker og fedtstof.
  3. Kom ca. halvdelen af melet i og ælt dejen godt.
  4. Ælt efterhånden mere mel i, til dejen slipper.
  5. Dejen må ikke være for fastSlå melede rosiner og sukat i.
  6. Form dejen som en krans eller stang, som anbringes på en plade.
  7. Brug bagepapir til pladen.
  8. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.
  9. Dæk med fugtigt bagepapir under hævningen.
  10. Pensl med et sammenrørt æg og drys snittede mandler og groft sukker på.
  11. Bag kagen ca. 20 min. ved 220 grader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *