Kåldolmer med kinakål

Print Recipe
Kåldolmer med kinakål
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 4 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Prep Time 4 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Fjern de grove blade fra et lille kinakål, skyl dem godt og brug dem til en god salat. Skyl også inderbladene og krydr dem med salt og peber.
  2. Rør en fars af kød (hakket kalve- eller oksekød kan også bruges), revet citronskal, revet løg, tvebakker, vand, salt og peber.
  3. Læg farsen ud på bladene og rul dem sammen.
  4. Skræl og riv guleroden og kom den i bunden af et ildfast fad sammen med porren der er skåret i tynde strimler. Læg kåldolmerne i fadet og dæk dem halvt op med vand. Hæld eddike over. Drys med lidt salt og peber og dryp med lidt olie.
  5. Sæt fadet i ovnen ved 200 º i 40-45 min.
  6. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *