Kakaokage

Print Recipe
Kakaokage
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Sigt mel og bagepulver ned i en skål.
  2. Rør rundt til det hele er godt blandet.
  3. Varm ovnen op til 175 grader.
  4. Bland sukker i melet sammen med vaniliesukker og kakao.
  5. Smelt smørret og lad det køle lidt af.
  6. Rør det i melblandingen.
  7. Pisk æggene sammen i en skål og rør dem i dejen.
  8. Til sidst røres den varme kaffe i.
  9. Gnid bageformen med smør eller olie.
  10. pas på at der ikke bliver nogle bare pletter.
  11. Hæld Rasp i bageformen.
  12. ryst og drej til den er helt dækket med rasp, og hæld resten ud.
  13. Fyld dejen i bageformen og sæt den på en bageplade nederst i ovnen.
  14. Bag ca. 40 min., tag bageformen ud med grydelapper og lad kagen stå lidt i formen.
  15. Læg en bagerist på bordet.
  16. Hold om bageformen med grydelapper og vend den lige over risten, så kagen vipper ud.
  17. Lad den køle af og vend den med oversiden opad.
  18. Hæld lidt flormelis i en sigte.
  19. hold den over kagen og bank let med en finger på kanten af sigten.
  20. På den måde får man et fint lag af flormelis drysset over kagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *