Kalkun med varm pastasalat

Print Recipe
Kalkun med varm pastasalat
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Steg kalkunschnitzlen i olivenolie 2 - 3 min. på hver side og krydr med salt og peber.
  2. Kog pastaen i letsaltet vand i 10 - 12 min., til den er "al dente". Bland den kogte pasta med de flåede tomater, der skal være skåret i både.
  3. Bland sorte oliven i samt hakkede soltørrede tomater.
  4. Blend basilikum, hvidløg, parmesan, olivenolie og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  5. Hæld basilikum-marinaden over pastaen.
  6. Pynt med høvlet parmesan og ristede pinjekerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *