Kalkunfrikadeller m /estragon-citronsauce

Print Recipe
Kalkunfrikadeller m /estragon-citronsauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 35 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 35 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Pil og finhak løg. Tilsæt hakket kød, salt, peber, estragon, havregryn, mælk og æg og rør det godt sammen.
  2. Kartoflerne skrælles og skylles. Hver kartoffel skæres i skiver der ikke går hele vejen igennem hver kartoffel.
  3. De lægges i et ildfast fad eller bradepande, pensles med olie og drysses med salt.
  4. Kartoflerne bages i ovn ved 200 º ca. 1 time.
  5. Lad farsen trække i køleskab - gerne en times tid - før den formes og steges til frikadeller i olien på en varm pande. (Kan også steges i ovnen v/ 220 º i ca. 20 min.)
  6. Sauce: Kom bouillon, mælk, citronsaft og krydderier i en gryde og lad det koge i 10 minutter. Tilsæt majsstivelse udrørt i vand, og lad saucen koge godt igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *