Kalkunschnitzel farseret med løg og champignon

Print Recipe
Kalkunschnitzel farseret med løg og champignon
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Steg finthakket løg og champignon i rigeligt fedtstof, krydret med salt og peber. Stilles til afkøling.
  3. Sauce: Broccolien koges mør i vand med salt. Mornaysaucen bringes ligeledes i kog. Broccolien pureres sammen med den kogte mornaysauce. (Kan evt. spædes med lidt vand, hvis den bliver for tyk). Smag til med salt og peber.
  4. Skær en lomme i hver schnitzel. De sauterede løg og champignon fyldes i lommerne på schnitzlerne.
  5. Schnitzlerne steges på pande i olie ca. 6-8 minutter på hver side ved svag varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *