Print Recipe
Kalkunschnitzel med kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Krydr kalkunschnitzlerne med salt og peber. Bland æg og ymer og vend kødet heri. Vend dernæst kødet i en blanding af rasp, hakkede mandler og stødt timian.
  3. Brun kødet ca. 2 minutter på hver side og tag det op.
  4. Hæld fedtstoffet fra panden. Kom citronsaften på panden og hæld vand ved. Kog den godt igennem.
  5. Synes du saucen skal være lidt tykkere, kan du tilsætte en reven kartoffel. Lad det koge i 10-15 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *