Print Recipe
Kanin i kål
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Partér kaninen ved at skære forben og bagben fra kroppen, del bagbenene i 2 ved at skære igennem ved knæleddet.
  2. Del ryggen over på tværs i 2-3 stykker.
  3. Vend stykkerne mel blandet med salt og peber og brun dem i 3 spsk olie.
  4. Skær stokken af savoykålen og del den i blade.
  5. Blancher dem i en stor gryde med vand i ca. 2-3 min. Tag dem op med en hulske, skær løgene i skiver.
  6. Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  7. Bland løg og kartoffelskiver med rosmarin Krydr med salt og peber.
  8. Smør et ildfast fad med 1 spsk olie, læg halvdelen af kålen i, drys med salt og peber, tilsæt løg-kartoffel-blandingen og læg kaninen i til sidst.
  9. Dæk derefter med resten af kålen.
  10. Hæld hvidvin og bouillon eller vand ved.
  11. Dæk fadet tæt, evt. med sølvfolie, og sæt det i oven ved 200 grader ca. 1 time, til kartoflerne er møre og kødet stegt færdigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *