Print Recipe
Karbonader m/kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Del kødet i lige store portioner. Form hver portion til en bolle. Tryk den lidt flad med hånden. Hak karbonaden let på overfladen med en kniv, mens venstre hånd former den ensartet.
  3. Vend karbonaden i mel tilsat krydderierne. Brun margarinen på en pande. Brun karbonaderne ved kraftig varme.
  4. Dæmp varmen og steg dem 4 - 5 min. på hver side. Serveres evt. med en opbagt sauce.
  5. Fedtstof til saucen smeltes. Melet tilsættes under omrøring, evt. med piskeris. Ca. 1/3-del af væsken tilsættes under omrøring.
  6. Når massen er jævn tilsættes resten af væsken ad to gange.
  7. Saucen skal koge mellem hver gang.
Dette indlæg var udgivet den Ikke kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *