Karrykylling med ris

Print Recipe
Karrykylling med ris
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. 240 g risKog risene efter vejledningen på emballagen.
  2. Del kyllingen i passende stykker, der brunes på panden. Skær løget i tern og brun det sammen med kødet.
  3. Lad retten snurre i 30 min. Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblestykkerne i tern, der lægges i gryden.
  4. Drys med karry. Lad det koge i yderligere 10 min. Tag kødet op, pil benene fra og hold kødet varmt.
  5. Jævn saucen med melet, der er udrørt i halvdelen af fløden. Drys med salt og peber og tilsæt honning.
  6. Smut og halvér mandlerne, der ristes på en tør, hed pande. Mandler, rosiner og kød kommes i saucen og resten af fløden røres i.
  7. Bananen skæres i skiver på skrå og hældes i, umiddelbart før servering.
  8. I små skåle kan serveres f.eks. gyldenristet kokos, tørristede mandler, mandariner og mere banan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *