Print Recipe
Kartoffel- og fetaostfrikadeller
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skræl kartoflerne, kog dem møre og mos dem sammen med fetaost, timian, salt og peber.
  2. Tilsæt æg, mel og mælk og rør farsen godt.
  3. Konsistens skal være fast.
  4. Form frikadeller af farsen og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Pensl med olie og bag frikadellerne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min., til de har en gylden overflade.
  6. Hasselbagte gulerødder: Skræl gulerødderne, halver dem og fordel dem i et ovnfast fad.
  7. Snit skalotteløgene på langs og hak hvidløgene fint.
  8. Fordel skalotteløg, hvidløg, timian, salt og peber over gulerødderne.
  9. Hæld olivenolie over gulerødderne og bag dem ved 200 grader i 15 min.De skal være møre, men stadig være sprøde og have bid.
  10. Spinatsauce: Hak løget fint og svits det i olien.
  11. Tilsæt hvidvin og kog ved svag varme indtil løget har absorberet vinen.
  12. Optø spinaten og dryp den fri for væske.
  13. Tilsæt fløde, spinat og muskatnød og kog saucen i 10 min. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *