Print Recipe
Kartoffelmos
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 35 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 35 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og koges til de er møre ( uden salt ) . Vandet hældes fra og gemmes.
  2. Margarinen tilsættes de kogte kartofler og begge dele røres sammen til mos med en elpisker eller kartoffelmoser.
  3. Den kogende mælk piskes i lidt ad gangen til mosen har en passende konsistens. Der kan evt. spædes med kartoffelvand.
  4. Der smages til med salt og kartoffelmosen varmes igennem ved svag varme.
  5. Evt. drysses kartoffelmosen med hakket persille, purløg eller andre hakkede krydderurter. Koncentreret tomatpuré kan røre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *