Kartoffelmousakka

Print Recipe
Kartoffelmousakka
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær aubergine i små tern og kom dem i en skål med salt over. Lad det stå tildækket i køleskabet i ca. 20 min.
  2. Skyl aubergineternene i vand og lad dem dryppe af i en sigte. Svits de grofthakkede løg i smør i en gryde i 2 min.
  3. Tilsæt aubergine, tomater og finthakket hvidløg. Kog blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min.
  4. Smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen og tilsæt tynde skiver af bladselleri.
  5. Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem i bunden af et smurt, ovnfast fad. Fordel aubergineblandingen over.
  6. Hæld Mornay saucen over retten og drys med revet ost. Bag retten midt i ovnen i ca. 25 min ved 225

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *