Kartoffelsalat – kold

Print Recipe
Kartoffelsalat - kold
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Til pynt - frisk dild
  2. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min. Lad dem køle af og pil skrællen af dem.
  3. Kartofler og agurk skæres i mindre stykker og lægges i en skål. De pillede og finthakkede løg tilsættes. Der krydres med salt og peber.
  4. Olie og eddike piskes sammen og hældes over. Rør grundigt rundt.
  5. Æggeblommer og fløde piskes sammen, hældes over salaten og vendes forsigtigt nogle gange.
  6. Lad kartoffelsalaten trække koldt et par timer og pynt med dild inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *