Print Recipe
Kartoffelsalat - varm
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 35 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 35 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl kartoflerne, læg dem i en gryde og lad dem koge netop tildækket med vand. Tilsæt 1 tsk. salt. Kog dem med låg ved middel varme i 15 - 20 min.
  2. Hæld vandet fra, lad dem køle lidt af, men pil dem mens de stadig er varme.
  3. Varm i mellemtiden bouillonen op, krydr med eddike, sennep, salt og peber. Pil løgene og hak dem fint. Skyl purløg og snit det.
  4. Skær de varme kartofler i skiver - vær ikke bange for at de går i stykker, for det gør de alligevel senere.
  5. Hæld straks den varme bouillon over, og smag til og lad det trække et stykke tid. Først nu blandes olie, løg og purløg i.
  6. Smag evt. til med ekstra salt, peber eller eddike.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *