Print Recipe
Kastanie- og chokoladekage
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bunde:Pisk æg og sukker hvidt.
  2. Sigt og vend forsigtigt melet i.
  3. Læg bagepapir i bunden af en bradepande og fordel dejen i et jævnt lag.
  4. Bag bunden ved 170 grader i ca. 10 min. Prik to lige store bunde ud af dejen, brug eventuelt en rugbrødsform.
  5. Drys bundene med sukker og lad dem afkøle.
  6. Stænk dem med kaffe.
  7. Creme:Pisk kastaniepuré, smør, marcipan og nougat til en luftig masse.
  8. Smelt chokoladen over vandbad og pisk den forsigtigt i kastaniemassen sammen med cognac.
  9. Læg bagepapir i en form, som har samme størrelse som bundene.
  10. Læg den ene bund i formen og fordel cremen på bunden.
  11. Den anden bund lægges over og kagen stilles koldt indtil den skal serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *