Kastaniekage med mascarponecreme

Print Recipe
Kastaniekage med mascarponecreme
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kastaniebunde: Pisk kastaniepuré, fløde, groft reven marcipan og knuste kiks sammen.
  2. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i kastaniemassen.
  3. Fordel dejen i to springforme ( ca. 22 cm diameter ) foret med bagepapir.
  4. Bag bundene ved 180 grader i ca. 15 min., til de er gyldne.
  5. Lad bundene afkøle på en bagerist.
  6. Mascarponecreme: Pisk mascarpone, fløde, flormelis og appelsinsaft sammen til en ensartet creme.
  7. Træk bagepapir af bundene og stænk dem med rom.
  8. Fordel cremen mellem bundene og pynt kagen med smeltet chokolade og drysset flormelis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *