Kastaniemousse med nøddebunde og appelsinsau

Print Recipe
Kastaniemousse med nøddebunde og appelsinsau
Stem: 1
Bedømmelse: 1
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 1
Bedømmelse: 1
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kastaniemousse:Alle ingredienser lunes under konstant omrøring til de er smeltet sammen (må ikke koge).
  2. Massen hældes op i en skål og stilles koldt, gerne natten over.
  3. En ske lunes i kogende vand og man kugler moussen op med en spiseske til æg og anretter disse på tallerkenen med nøddebundene over.
  4. Nøddebunde:Alt røres sammen og formes som en pølse med en diameter på ca. 4 cm.
  5. Stilles koldt til pølsen er skærefast.
  6. Pølsen skæres i 1 cm tykke skiver og trykkes lidt fladere.
  7. Bages i ovn ved 200 grader i ca. 7 min. til de har taget farve.
  8. Afkøles til de er sprøde.
  9. Appelsinsauce:Appelsinen vaskes, skallerne skæres tyndt og kødes skæres groft.
  10. Koges i vand med sukker og pureres eller blendes.
  11. Stilles koldt.
  12. Ved servering lægges saucen på bunden af tallerkenen.
  13. For farvens skyld, kan man pynte af med sæsonens bær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *