Kirsebæris med chokolade

Print Recipe
Kirsebæris med chokolade
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Tag ca. 100 g kirsebær fra til pynt og udsten resten.
  2. Kom dem i en gryde med sukker og vand og kog dem igennem i 5 min. Pisk æggeblommerne sammen med majsstivelsen i en tykbundet gryde.
  3. Tilsæt kirsebærkompotten og pisk over svag varme, til cremen er let og fyldig og netop når kogepunktet.
  4. Hæld cremen i en skål og lad den afkøle.
  5. Pisk fløden til skum og vend den i kirsebærcremen sammen med grofthakket chokolade.
  6. Fyld parfaiten i en form og sæt den i fryseren i mindst 6 timer.
  7. Anret isen på et fad og pynt med flødeskum og/eller friske kirsebær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *