Print Recipe
Klatkager
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 15 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 15 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mælken bringes i kog, og risene tilsættes. Småkog under låg i 50 - 60 min., til grøden er jævn.
  2. Grøden smages til med salt.
  3. Klatkager laves normalt af en rest risengrød:
  4. Rør æggeblomme og sukker sammen. Tilsæt kartoffelmel. Bland det med 1 dl. risengrød. pr. kuvert.
  5. Pisk hviden og vend den forsigtigt i.
  6. Lad smørret brune ganske let på en pande, og læg dejen på med en spiseske. Vend forsigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *