Københavneris

Print Recipe
Københavneris
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Pisk æggeblommerne med sukker.
  2. Kog kaffefløden op, rør den i æggene og hæld det hele tilbage i kasserollen.
  3. Varm op og pisk til cremen småkoger og er blevet tyk og jævn.
  4. Lad den ikke koge kraftigt.
  5. Tag cremen af varmen og rør honning og vanillesukker i.
  6. Stil den til køling.
  7. Pisk piskefløden stiv og vend den i cremen sammen med hakkede nøddekerner og grofthakket chokolade.
  8. Fyld cremen sammen med hakkede nøddekernerog grofthakket chokolade.
  9. Fyld cremen i en form, skyllet med koldt vand, og dæk med folie.
  10. Frys ca. 2 timer og vend pisket æggehvide i og halvdelen af jordbærene, som er skyllet, pillet og hakket groft.
  11. Dæk isen igen og frys den mindst 3 timer eller til næste dag.
  12. Dyp formen i varmt vand, læg et omvendt fad over og vend begge dele.
  13. Dekorer isen med friske jordbær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *