Print Recipe
Kødboller, Egyptiske
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bland de hakkede, udkernede chili, persille, spidskommen, salt, peber, æg, hakket kød og brødkrummer til en fars.
  2. Form farsen til valnøddestore kødboller.
  3. Hak løg og hvidløg fint.
  4. Opvarm olien på en pande og satuer løgene klare.
  5. Tilsæt hvidløg, fl.
  6. tomater og oksebouillon og kog saucen sammen et øjeblik.
  7. Læg kødbollerne i saucen og lad retten simre ca. 20 min. under låg.
  8. Vend kødbollerne forsigtigt af og til.
  9. Tag evt. låget af det sidste par minutter og lad saucen koge ind ved høj varme, til den er tilpas tyk.
  10. Server med ris og tyrkiske brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *