Print Recipe
Kødsauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Kost typer Alm. Retter
Råvarer Okse
Forberedelses tid 25 Minutter
Antal personer
Personer
Måltid Hovedret
Kost typer Alm. Retter
Råvarer Okse
Forberedelses tid 25 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og koges til de er møre ( uden salt ) . Vandet hældes fra og gemmes.
  2. Pil løgene og hvidløgene og hak begge dele. Snit guleroden fint. Varm olien i en tykbundet gryde. Svits løg, hvidløg og gulerod heri.
  3. Tilsæt kødet og rør, til kødet har delt sig. Dæmp varmen. Tilsæt tomatpuré og bouillon ( eller flåede tomater ) .
  4. Smag retten til med krydderierne. Kog kødsaucen under låg ved svag varme i 5 - 10 min.
  5. Margarinen tilsættes de kogte kartofler og begge dele røres sammen til mos med en elpisker eller kartoffelmoser.
  6. Den kogende mælk piskes i lidt ad gangen til mosen har en passende konsistens. Der kan evt. spædes med kartoffelvand.
  7. Der smages til med salt og kartoffelmosen varmes igennem ved svag varme.
  8. Evt. drysses kartoffelmosen med hakket persille, purløg eller andre hakkede krydderurter. Koncentreret tomatpuré kan røres i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *