Kold rejeragout

Print Recipe
Kold rejeragout
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mayonnaise, crème frâiche og dijon sennep, røres sammen til en pæn konsistens og krydres med rosen-paprika, salt og peber.
  2. Rejerne afdryppes for væde og skæres i grove stykker.
  3. Rødløg pilles og finthakkes.
  4. Purløg fintklippes, peberrod rives og det hele tilsættes crèmen og omrøres.
  5. Ragouten stilles i køleskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *