Print Recipe
Koldhævet morgenbrød (24 stk )
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 24 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 24 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mælken lunes og kommes op i en dejskål. Gæren røres ud i mælken. Salt, olie, hytteost og havregryn tilsættes. Hvedemel røres i, lidt efter lidt, indtil dejen er smidig.
  2. Dejen æltes godt, og formes til ca. 24 boller. Bollerne sættes tæt i en penslet springform (24 cm). Springformen sættes til hævning i køleskab dækket med et viskestykke natten over.
  3. Formen tages ud og brødet efterhæver i stuetemperatur 1 time. Bages ca. 35 min. i en 200 º varm ovn på midterste rille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *