Print Recipe
Koteletter med sured sød appelsinsauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Appelsin vaskes i varmt vand. Skær det yderste lag af appelsinskallen og skær den i fine strimler, der koges i lidt vand i 10 min.
  3. Appesinsaften presses ud. Løg pilles og hakkes fint og svitses i lidt margarine uden at det tager farve. Hæld appelsinsaften, bouillonen og vineddike ved. Tilsæt presset hvidløg, honning og laurbærblad, og lad det koge under låg i 10 min. Si skyen, tilsæt appelsinstrimlerne og jævn med melet udrørt i lidt vand. Lad saucen koge ca. 3 min.
  4. Steg kødet i oliemargarine og krydr med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *