Krydret fisk i tomatsauce

Print Recipe
Krydret fisk i tomatsauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Løg brunes med sukker, tomaterne tilsættes og koges godt igennem.
  2. Æbler og bladselleri kommes i sammen med salvie og hvidløg.
  3. Blandingen varmes forsigtigt.
  4. Smages godt til med chilisauce og basilikum.
  5. Saucen fyldes halvt op i et ildfast fad eller i portionsskåle.
  6. Fisken krydres med salt og peber og presses godt ned i saucen.
  7. Sættes i ovnen ved 200° i ca. 15 min.Servering:Fiskeretten serveres med resten af saucen og ris.
  8. Stave af rå grøntsager dryppet med citronsaft og olivenolie er godt at servere til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *