Print Recipe
Kumquats- og mangochutney
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. De røde peberfrugter skæres i halve, og steges få minutter under grillen, hvorefter de flås og skæres i strimler.
  2. Kumquats skæres i halve, og koges møre sammen med de pillede perleløg i en kasserolle.
  3. De rå ananas og mango skæres i tern.
  4. Krydderierne knuses i morter (undtagen nigelle), og tørsteges i en gryde.
  5. Tilsæt eddike og sukker, og lad det koge et par minutter, indtil smagen trækker rigtigt ud.
  6. Derefter kommes grønsagerne i gryden og koger igen et par minutter.
  7. Til sidst vendes frugterne og nigellefrø i, hvorefter blandingen hældes på henkogningsglas.
  8. Serveres som garniture til stegt, koldt eller varmt kød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *