Kvark franskbrød

Print Recipe
Kvark franskbrød
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Smørret smeltes, mælken tilsættes og gæren røres ud herí. Sukker, salt og 1/4 af melet røres i, så dejen bliver lind, derefter røres kvarken i og til sidst resten af melet (Ønskes brødene bagt i form, anvendes der kun 800 g mel til opskriften).
  2. Dejen æltes, hæves ca. 25 min og formes til 2 brød, der skal efterhæves på pladen 15 min.
  3. Pensl brødene med sammenpisket æg (eller fløde) og bag dem ved 200 º i ca. 35 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *