Kylling i Hot Chili sauce

Print Recipe
Kylling i Hot Chili sauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Råvarer Fjerkræ
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Råvarer Fjerkræ
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kom kyllingen i en stor gryde og dæk med kogende vand.
  2. Kom citronsaften og salt ved og lad det småkoge i 10 minutter.
  3. Fjern kyllingestykkerne og behold væden.
  4. Smelt smøret i en anden stor gryde og sautér løgene heri i ca. 10 minutter.
  5. Kom 2 dl. af væden samt chili pulver og tomatpuré ved og lad det simre i 5 minutter.
  6. Derefter tilsættes vinen, ingefær, peber og 2 dl. væde.
  7. Kom kyllingestykkerne i sovsen og lad det simre indtil kyllingen er mør (40-45 minutter.
  8. Fløde tilføjes til sidst.
  9. Serveres med ris og sicilianske hvedeboller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *