Print Recipe
Kylling i spidskålspakker
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Damp spidskålsbladene i kogende vand tilsat salt ca. 3 min. Tag bladene op, og skær det groveste af midterribben af.
  2. Rens champignons og løg og hak dem og svits dem i smør.
  3. Tilsæt hvidvin og kog det sammen under omrøring til væsken er fordampet.
  4. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  5. Fordel champignonmassen på kålbladene.
  6. Læg en kyllingefilet over.
  7. Pak bladene omkring dolmerne og kom bacon omkring.
  8. Læg dolmerne i et ovnfast fad med bouillon i og stil fadet midt i ovnen ca. 25 min. ved 200 grader.
  9. Si bouillonen fra bradepanden op i en gryde, tilsæt evt. ekstra vand så er i alt er ca. 3 dl. væske.
  10. Tilsæt gurkemeje og pisk smørret i.
  11. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  12. Server saucen til dolmerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *