Print Recipe
Kylling med persille
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kyllingestykkerne krydres med salt og peber og brunes.
  2. Tilsæt løg, kartofler og citronskiver.
  3. Det hele vendes forsigtigt og dækkes med vand.
  4. Retten koges ved svag varme ca. 30 min. Kyllingestykkerne tages op, og saucen smages godt til med salt, peber og måske lidt citronsaft.
  5. Server kyllingen sammen med saucen, drys persille over retten.
  6. Tips:Persillestilkene skæres i små stykker og kommes i retten sammen med den hakkede persille.
  7. Det giver en dejlig smag.
  8. Retten kan serveres med agurkesalat.
  9. Det smager også godt at komme lidt agurkelage i saucen ­ så bliver det som om det er sommer igen!Retten er også god at servere på andendagen.
  10. Hvis saucen skal jævnes mere, så tag en god skive findelt grovbrød uden skorpe og kom den i saucen, som varmes godt igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *