Print Recipe
Kylling med yoghurt og karry
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 70 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 70 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i 4.
  2. Kog den i så meget vand at den er dækket.
  3. Lad den koge 1 time.
  4. Skær ananas i mindre stykker og skær mandlerne i splitter.
  5. Lav saucen: smelt margarinen og svits karryen i mel,hvidløg pg kyllingesuppe tilsættes saucen koges godt igennem.
  6. Tilsæt yoghurt,ananassaft,ananasstykkerog mandlet rør rundt.
  7. Smages til med salt og peber.
  8. Kyllingen lægges i et dybt serveringsfad og saucen hældes over,pyntes med banan skiver og kokosmel serveres med ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *