Print Recipe
Kyllinge- og majspølser med salsa cruda
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Ovnen forvarmes til 180 grader.
  2. Læg alufolie på en bageplade, pensles let med olie.
  3. Ælt kyllingekød, brødkrumme, majs, purløg og majsmel sammen i en skål.
  4. Del farsen i 12 portioner, der formes til pølser, ca. 13 cm.
  5. lange.
  6. Farsen skal være ret fugtig.
  7. Salsa:Alle ingredienser røres sammen i en skål og sættes i køleskab mindst 1 time, så smagsstofferne forbindes.
  8. Serveres ved stuetemeperatur.
  9. Læg pølserne på bageplade og bag dem i 35 min. Vendes jævnligt.
  10. Serveres med salsa cruda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *