Kyllinge- og sennepspasta

Print Recipe
Kyllinge- og sennepspasta
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
  2. Skær kyllingekødet i mundrette stykker og krydr med salt og peber. Opvarm olien på en pande og brun kyllingekødet til det ikke længere er rosa. Tag kødet af panden.
  3. Pil og hak løg og hvidløg fint. Steg løgene på panden til løgene er bløde. Tilsæt sennep og rør rundt. Tilsæt vin. Bring det i kog og lad det koge ind, til der er ca. 1/3 tilbage. Hæld fløden på. Bring i kog og lad det simre 5 min.
  4. Smag saucen til med salt, peber og cistronsaft. Læg kyllingestykkerne i og lad det koge yderligere 5 min.
  5. Klip karsen af. Lad pastaen dryppe af og fordel den på tallerkenerne. Øs kyllingeblandingen over og drys med karse. Servér straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *