Print Recipe
Kyllingecurry med kokos
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Svampe lægges i en skål og dækkes med kogende vand.
  2. Trækker 20 min, eller til de er bløde.
  3. Afdryppes.
  4. Stokkene kasseres, hoveder hakkes fint.
  5. Svampe, kyllingekød og ingefær røres sammen i en skål.
  6. Spiskefulde af farsen rulles til boller.
  7. Olie varmes i en tykbundet gryde bollerne brunes for kraftig varme i 4 min, vendes ofte under stegningen.
  8. Tages op og afdryppes på køkkenrulle.
  9. Kom løg i gryden svitses for jævn varme i 2 min, eller til de er let brunedeCurrypasta:Blend koriander, citrongræs, hvidløg, citronskal, chilier, gurkemeje og ekstra vand i food processor, til der ikke er klumper.
  10. Hæld currypasta i gryden til løgene.
  11. Svitses under omrøring i 2 min. Tilsæt kokosmælk, vand og fiskesauce.
  12. Bringes i kog under omrøring.
  13. Varmes dæmpes, tilsæt kødboller og kog retten i 20 min under låg, eller til saucen er jævnet.
  14. Rør basilikum i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *