Print Recipe
Kyllingefrikadeller med champignonsauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kyllingekød, brødkrumme, estragon, løg og mayonnaise blades i en stor skål.
  2. Farsen deles i 6 portioner, der formes til 1,5 cm.
  3. tykke, flade frikadeller.
  4. En stor pande varmes og pensles med olie.
  5. Steg frikadellerne for høvn til kraftig varme 8 min. på hver side.
  6. Vendes kun én gang.
  7. Steges om nødvendigt ad flere omgange, så panden ikke er for fuld.
  8. Tages op og holdes varme, mens saucen koges.
  9. Sauce: Smør smeltes på den samme pande.
  10. Svits forårsløg og champignons under omrøring i 3 min. for jævn varme, eller til de er bløde.
  11. Tilsæt vin og fløde.
  12. Simrer uden låg, til saucen er kogt ind og jævnet.
  13. Serveres straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *