Print Recipe
Kyllingeragout
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kyllingekød og suppepulver røres sammen i en skål.
  2. Spiskefulde af farsen formes til boller.
  3. Olie varmes i en tykbundet gryde.
  4. Svits bollerne for jævn varme i et enkelt lag i 5 min., eller til de er brunede på alle sider.
  5. Tages op - afdryppes på køkkenrulle.
  6. Kom løg, kartofler og gulerødder i gryden.
  7. Svits under omrøring for jævn varme i 5 min., eller til de er let brunede.
  8. Tilsæt vin, vand og fløde.
  9. Læg kyllingeboller tilbage i gryden - bringes i kog, varmen dæmpes, og retten simrer uden låg i 20 min, eller til grøntsager er møre og saucen kogt ind og jævnet.
  10. Rør jævnligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *