Print Recipe
Lam i salsa verde
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Land Fransk
Råvarer Lam
Forberedelses tid 75 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Måltid Hovedret
Land Fransk
Råvarer Lam
Forberedelses tid 75 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Pil løgene og hak dem i tern. Pil og hak hvidløgene. Del peberfrugterne, fjern kerner m.v. indeni og skær frugterne i strimler. Varm en stor stegegryde op og kom halvdelen af olien i. Sautér løg, hvidløg og peberfrugter til løgene er møre ( ca. 6 min.). Tag grønsagerne op. Skær den udbenede lammekølle i skiver og vend dem i mel blandet med paprika, salt og peber. Steg kødet i resten af olien på begge sider, til kødet har taget lidt farve. Tilsæt løg, peberfrugter, safran og vin (de 2 dl vin kan erstattes af 1 1/2 dl vin og 1/2 dl cognac). Kom vand ved til det står ca. halvt op om kødet. Bring retten i kog og lad den simre for svag varme under låg til kødet er mørt (ca. 1 time ). Imen koges risene efter anvisningen på emballagen. Smag gryderetten til med salt og peber og tilsæt smuttede, grofthakkede mandler, salat i grove stykker og en blanding af de krydderurter der nu er til rådighed (2 dl). Varm retten igennem 2 - 3 min, og stil den på bordet med en skål løse ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *