Print Recipe
Lammekølle i grønsagsfad
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 100 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 100 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver.
  2. Et stort ovnfast fad smørres.
  3. Kartoflerne lægges i.
  4. Rens alle grøntsagerne, løget skæres i tern,porre i strimler og champignonerne i 1/4.
  5. Grøntsagerne fordeles over kartoflerne.
  6. Der drysses med salt og peber.
  7. Piskefløde og vand tilsættes.
  8. Lammekøllen krydres med hvidløg, timian, salt og peber.
  9. Margarinen fordeles på kødet.
  10. Grøntsagsfadet sættes i ovnen på nederste rille, ved 200 grader og lammekøllen lægges oven på, med undersiden opad (på en bagerist).
  11. Køllen steges i 45 min., så vender an den og lader den stege i 45 min. Sluk ovnen, tag kødet ud og lad køllen hvile i 15 min. inden den skæres ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *