Lammekølle – stegt

Print Recipe
Lammekølle - stegt
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Land Græsk
Kost typer Alm. Retter
Råvarer Lam
Forberedelses tid 120 Minutter
Antal personer
Personer
Måltid Hovedret
Land Græsk
Kost typer Alm. Retter
Råvarer Lam
Forberedelses tid 120 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 225 º. Skyl og tør lammekøllen. Gnid hele køllen med salt og peber.
  2. Spæk den med små stykker hvidløg og rosmarinnåle. Læg kødet på stegeristen over bradepanden med skindsiden opad.
  3. Skær smørret i småstykker og fordel det over kødet. Brun kødet i ovnen ca. 20 min.
  4. Skru derefter ned til 180 º og steg køllen 20 - 25 min. pr. kilo, hvis stegen skal være let rødlig indeni.
  5. Ønskes kødet mere gennemstegt, beregnes 30 - 35 min. pr. kilo. Tag stegen ud. Hold den varm under folie og lad den hvile 15 min, for at saften kan samle sig inden udskæringen.
  6. Skær stegen i skiver og servér evt. noget af det foreslåede tilbehør til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *