Lasagne

Print Recipe
Lasagne
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog pladerne i ca. 10 minutter, og lad dem dryppe af. Pas på at de ikke klistrer sammen. Læg dem hver for sig.
  2. Pil løgene og hvidløgene og hak begge dele. Snit guleroden fint. Varm olien i en tykbundet gryde. Svits løg, hvidløg og gulerod heri.
  3. Tilsæt kødet og rør, til kødet har delt sig. Dæmp varmen. Tilsæt tomatpuré og bouillon ( eller flåede tomater ) .
  4. Smag retten til med krydderierne. Kog kødsaucen under låg ved svag varme i 5 - 10 min.
  5. Afbag en bechamelsauce af margarine, mel og mælk og kom den revne ost i.
  6. Læg pladerne, kødsauce og bechamelsauce lagvis i et ovnfast fad eller lille bradepande. Slut af med bechamelsauce og drys evt. rasp øverst.
  7. Sæt fadet i en 200 º varm ovn i ca. 25 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *