Levergryde med bacon, virkelig lækkert hvis det bliver lavet rigtig og ganske forfærdelig: Når lavet rigtig er en Levergryde med bacon en virkelig kulinarisk oplevelse også til ikke lever spisende, og det er virkelig en skam der ikke er flere som nyder denne ret, af flere grunden. Et det er en fantastisk smagende ret med lever et produkt som topper i indholdsstoffer som er super sunde, spænder helt fra B12 vitaminer til stoffer som gør huden spændstig, så er man på kun og huden ikke kan følge med er lever løsningen på dette. For det skal virke skal der nok spises lever 2 gange om ugen.

Levergryde med bacon
Lækker potion Levergryde med bacon

Print Recipe
Levergryde med bacon
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter
Råvarer Svin
Sæson Vinter
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter
Råvarer Svin
Sæson Vinter
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og koges til de er møre ( uden salt ) . Vandet hældes fra og gemmes. Lever og bacon skæres i strimler og løg skæres i skiver. Løgene gyldnes i fedtstoffet, og tages af panden. Lever- og baconstrimler brunes, løgene tilsættes og krydderierne tilsættes. Melet røres til en jævning med bouillon og fløde, der tilsættes. Retten koger 5 - 10 min. Imens gøres kartoffelmosen klar: Margarinen tilsættes de kogte kartofler og begge dele røres sammen til mos med en elpisker eller kartoffelmoser. Den kogende mælk piskes i lidt ad gangen til mosen har en passende konsistens. Der kan evt. spædes med kartoffelvand. Der smages til med salt og kartoffelmosen varmes igennem ved svag varme. Evt. drysses kartoffelmosen med hakket persille, purløg eller andre hakkede krydderurter. Koncentreret tomatpuré kan røres i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *