Lime fragilité med kokos- og romcreme

Print Recipe
Lime fragilité med kokos- og romcreme
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Fragilité:Halvdelen af sukkeret piskes lidt efter lidt i æggehviderne.
  2. Eddiken piskes i.
  3. Resten af sukkeret blandes med mandlerne, limeskal og røres i med let hånd.
  4. Dejen bredes ud på smørsmurt, melstrøet bagepapir, ca. 22 x 30 cm.
  5. Bages i forvarmet ovn ved 125 grader C, i 45 minutter.
  6. Papiret fjernes.
  7. Kagen afkøles.
  8. Crème:Crème frâiche, mandelmel, sukker, æggeblommer og vanillekorn blandes og legeres (piskes) op til en tyk creme over svag varme, må ikke nå kogepunktet.
  9. Afkøles og iblandes kokosmælk, samt rom efter smag.
  10. Den afkølede kage deles med skarp kniv i form efter eget ønske og lægges sammen med cremen.
  11. AnretningDe små sammelagte fragilitées, anrettes på bund af resten af crèmen, som eventuelt er rørt op med lidt mere kokosmælk, for tyndere konsistens.
  12. Pyntes med kvartede kumquats samt mynteblade.
  13. Fragilitéen drysses med flormelis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *