Print Recipe
Limefromage
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Sæt husblasen i blød.
  2. Del æggene.
  3. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med rørsukkeret.
  4. Vask og riv limefrugterne.
  5. Det kan variere meget, hvor meget saft en lime indeholder, men der skal nok bruges 3-4 stk.
  6. Pres saften af frugterne.
  7. Rør skal og saft i æggeblandingen.
  8. Pisk hvider og fløde hver for sig.
  9. Smelt husblasen i vandbad og lad den afkøle let, inden den vendes i æggemassen.
  10. Stil denne blanding koldt nogle minutter, inden både æggehvider og flødeskum forsigtigt vendes i.
  11. Hold ca. en dl flødeskum tilbage til pynt.
  12. Pynt evt. med citronmelisse eller pistacier.
  13. Stil den færdige limefromage køligt til den skal spises.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *