Linsemakroner

Print Recipe
Linsemakroner
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Smuldr smørret i melet og bland flormelis i sammen med kanel.
  2. Saml dejen med æggeblommerne.
  3. Lad dejen hvile køligt i 20 min. Rul dejen ud på et let melbestrøet bord og rul den ud til ca. 2 mm i tykkelsen.
  4. Beklæd smurte små tærteforme hermed.
  5. Smuldr marcipanen i en skål og rør smør, sukker og æggehvide i med en elpisker.
  6. Rør, til massen er grødet, og rør mandelessensen i til slut.
  7. Fordel nu makronmassen i midten af hver form og bag kagerne i ovnen på næstnederste rille ved 175 grader i 25 minutter.
  8. Tag kagerne forsigtigt ud af formene.
  9. Køl kagerne af på en bagerist og server nybagte.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *