Linsemakroner

Print Recipe
Linsemakroner
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Smuldr smørret i melet og bland flormelis i sammen med kanel.
  2. Saml dejen med æggeblommerne.
  3. Lad dejen hvile køligt i 20 min. Rul dejen ud på et let melbestrøet bord og rul den ud til ca. 2 mm i tykkelsen.
  4. Beklæd smurte små tærteforme hermed.
  5. Smuldr marcipanen i en skål og rør smør, sukker og æggehvide i med en elpisker.
  6. Rør, til massen er grødet, og rør mandelessensen i til slut.
  7. Fordel nu makronmassen i midten af hver form og bag kagerne i ovnen på næstnederste rille ved 175 grader i 25 minutter.
  8. Tag kagerne forsigtigt ud af formene.
  9. Køl kagerne af på en bagerist og server nybagte.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *