Print Recipe
Lys chokolademousse
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Chokoladen hakkes fint og smeltes over vandbad ved max.
  2. 50 grader.
  3. Flæk vanillestangen og skrab vanillekornene ud.
  4. Pisk æggeblommerne godt sammen med sukker, vanille, citronsaft- og skal.
  5. Hæld 1/3 af den lune chokolade ned i æggeblommerne og pisk til en blank og sej homogen masse opnås.
  6. Derefter piskes resten af chokoladen ned i æggemassen.
  7. Fløden piskes let.
  8. Og 1/3 vendes hurtigt og med få bevægelser ned i chokoladeblandingen derefter vendes resten af fløden i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *