Print Recipe
Madagascarpeber sauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Peberfrugten skæres i fine tern og madagascar-peberen moses grundigt med en ske.
  2. I en gryde svitses peberfrugten med de 50 g smør og tilsættes madagascar-peberen og sennep, det hele svitses godt.
  3. Oksebouillionen tilsættes koger i godt og vel 10 minutter.
  4. Saucen jævnes af med en melbolle, som er lavet af det sidste mel og smør.
  5. Saucen koges derefter igen godt igennem 10 minutter for at få eventuel melsmag kogt væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *