Print Recipe
Majsfrikadeller med tun
En sund lille Majsfrikadeller med tun virkelig lækker og let at lave for de fleste, de kan også laves med dåsetun og ikke en frisk tun som der står i opskriften. Jeg fortrækker nu godt nok frisk tun frem for den kedelige i dåse. Majsfrikadellen er rigtig god at spise med en grøn salat gerne tænk over hvad der passer sammen med de majs som der også er i opskriften, det giver et godt samspil mellem de forskellige smage
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Måltid Hovedret
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Hak tunfisk og løg i småstykker og bland alle ingredienser sammen til en jævn fars.
  2. Form farsen med en olieret ske til små frikadeller, der steges i hed olie ca. 2 min på hver side.
  3. Spises med masser af grøn salat og brune ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *