Mandelkage

Print Recipe
Mandelkage
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mal mandlerne groft - de skal stadig ha´ lidt bid.
  2. Pisk æggeblommer og sukker tykt og rør mandler og rasp i.
  3. Pisk æggehviderne stive med salt og fold dem i ægge-mandelmassen sammen med rosiner og spiritus.
  4. Hæld dejen i en velsmurt, letraspet springform, 20 cm i diameter, og bag kagen ved 160C i en god times tid.
  5. Ved serveringen skæres kagen i store trekanter og serveres med den ønskede frugt dryppet med limesaft.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *